Om Os

HK Vagt & Security er et professionelt og erfarent vagtselskab med fokus på din sikkerhed. HK Vagt & Security har flere end 60 vagter tilknyttet.

Hk Vagt & Security er din garanti for effektive og fleksible sikkerhedsløsninger, som kan gøre din nattesøvn mere betryggende. Vi tilbyder diverse sikkerhedsløsninger, Service vagt, Fastvagt, Hundevagt, Byggepladsvagt, Psykiatrien, Dørmands opgaver og meget mere. Alle løsninger har din sikkerhed i førersædet, og vil derfor udelukkende have en positiv indflydelse på din sikkerhed i det daglige.

Hos HK Vagt & Security sætter vi en ære i at være din pålidelige, og ikke mindst professionelle, sikkerhedspartner. På denne måde kan du føle dig helt tryg ved at overlade dine vagtopgaver til os, eftersom vi er konstant opdateret og forberedte på nye udfordringer. Vores personale består udelukkende af veluddannede personer, som lægger stor vægt på god kundekontakt. Det betyder at du som kunde vil få en god oplevelse hos os, da vi sætter dig og dine behov i førersædet. Alt personale har herudover også gennemgået både førstehjælp- og brandbekæmpelseskursus og er alle uddannede til den opgave, de bliver sat til, og er naturligvis tilgængelige døgnet rundt, 365 dage om året.

Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til uforpligtende at ringe eller sende os en e-mail. Du kan finde kontaktoplysninger samt flere informationer om selve virksomheden her. Her på siden er det også muligt at læse mere om vores forskellige sikkerhedsløsninger, ganske simpelt ved at benytte fanebladene øverst på siden.

Hk Vagt & Security, er en nystartet vagt virksomhed i 2018, men Henrik Kulmbach har mere end 30 års erfaring inden for Vagt, Sikkerhed, og dørmands arbejde. Firmaet har hovedsæde i Holsted, og vi har vagter og Dørmænd som kører ud fra hele Sydjylland. I er mere end velkomne til at kontakte os i dag, hvad enten I ønsker et uforpligtende tilbud, eller har spørgsmål vedrørende vores ydelser.

HK Vagt Og Security er medlem af F & P og alle ansatte er overenskomst dækket.