Rundering

Men jævnlige runderinger i din virksomhed, på din byggeplads eller omkring dine ejendomme i løbet af natten, kan du effektivt nedsætte risikoen for både indbrud og hærværk. Samtidig opdages eventuelle skader og andre problemer hurtigere, når der jævnligt kommer en vagtmand forbi flere gange hver nat. Få et tilbud på rundering med eller uden hund i dag!

Rundering er det mest almindelige form for vagtopgave. Her kommer der en vagtmand forbi flere gange i løbet af natten, og går en runde i virksomheden, butikken, byggepladsen eller hvad det nu er, du gerne vil have holdt et ekstra vågent øje med.

KONTAKT OS

Rundering med eller uden hund

Rundering kan foretages på flere forskellige måder. Typisk ved, at der kommer en vagtmand på forskellige tidspunkter i løbet af natten. Så er det aldrig til at vide, hvornår vagten kommer på rundering.

Der kan også foretages rundering med hund. Hunden har bedre hørelse end vagten, og kan hurtigt løbe eventuelle indbrudstyve eller hærværksmænd op, som er kommet ind i bygningerne eller ind på området. Samtidig gør hundens bedre lugtesans det muligt at opspore personer, som har gemt sig for vagten.

Det er faktorer, som giver en hundevagt en langt højere præventiv virkning. Derfor foretrækker mange firmaer en rundering med hund.

Rundering – også for sikkerhedens skyld

En rundering handler ikke kun om at afskrække tyve og hærværksmænd. Den er også med til at holde sikkerheden på et højere niveau, fordi eventuelle skader, strømafbrydelser eller fejl på inventar eller maskiner kan opdages hurtigere, end hvis der først kom nogen næste morgen.

Så er der gået et vandrør, er køleanlægget stoppet med en fejl, eller er der nogen, som har glemt at slå alarmen til eller lukke et vindue, bliver det hurtigt opdaget ved runderingen.

Ved simple problemer som f.eks. det åbne vindue, kan vagten umiddelbart udbedre problemet. Ved mere alvorlige problemer, kan vagten enten informere dig om problemet eller tilkalde de nødvendige fagfolk, alt efter hvad der er aftalt.

Derved kan du få afværget dyre skader, forhindret forurening eller at der opstår kritiske sikkerhedsproblemer i løbet af natten.

Styrk sikkerheden med et lokalt vagtfirma

Hos HK Vagt & Security udfører vi runderingsopgaver for firmaer over hele det Syd- og Sønderjyske område – og kan også rundere hos dig med en nærmere aftalt frekvens hver nat.

Vi kan foretage rundering med en vagtmand alene eller rundering med hund alt efter jeres behov og ønsker. Vi tilrettelægger altid vores runderinger, så det ikke er muligt for indbrudstyve eller andre at gennemskue, hvornår vi dukker op i løbet af natten.

Så vil du reducere risikoen for indbrud og hærværk og øge sikkerheden om natten, kan du med fordel bestille et uforpligtende tilbud på rundering fra HK Vagt & Security.

Udfyld kontaktformularen her nederst på siden, eller ring til os på 22 22 55 87. Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer forbi og ser på din runderingsopgave – så du kan sove trygt om natten.