Byggepladsvagt

Med en fast byggepladsvagt er sikkerheden i top døgnet rundt på din byggeplads. En fast vagt reducerer effektivt risikoen for indbrud, hærværk og svind, samtidig med at der altid er styr på, at kun dem som skal opholde sig på byggepladsen, kommer ind, og at det kun er det, som skal ud fra byggepladsen, der kommer det. Få et uforpligtende tilbud i dag!

Byggepladser er et yndet mål for udenlandske tyvebander. Særligt i det Syd- og Sønderjyske område, hvor tyvene hurtigt kan komme tilbage over grænsen efter et indbrud.

KONTAKT OS

Den venlige byggepladsvagt i dagligdagen

Men det er ikke den eneste grund til, at du bør hyre en fast byggepladsvagt til din byggeplads. Også i hverdagen, når der arbejdes på pladsen, kan en byggepladsvagt øge sikkerheden ved at kontrollere, at kun dem som skal ind på byggepladsen, kommer det. Og at der kun kommer det ud, som skal ud fra byggepladsen.

Samtidig får du et smilende og venligt ansigt til at modtage alle lige fra de ansatte, når de møder ind om morgenen, over de leverandører og andre besøgende der kommer i løbet af dagen, og til de varer og transporter som først ankommer efter lukketid.

Det hele sker med en professionel og tillidsvækkende adfærd, som giver alle et godt indtryk af både vagten og dig som bygherre eller entreprenør.

Det vågne øje efter fyraften

Efter fyraften kan byggepladsvagten tage sig af nedlukning og aflåsning af byggepladsen i takt med at den forlades af medarbejderne.

Samtidig kan byggepladsvagten foretage stikprøvekontroller af de ansatte og gæster, som forlader byggepladsen ved arbejdstids ophør. Det reducerer mængden af svind fra byggepladsen, samtidig med at det udsender et klart signal om, at der bliver passet på værdierne.

Har en afskrækkende virkning på ubudne gæster

I løbet af aftenen og natten går byggepladsvagten flere runderinger på byggepladsen, og holder øje med, at alt er som det skal være – og at der f.eks. ikke er opstået problemer med noget af byggeriet eller materiellet på pladsen.

Byggepladsvagten kan forstærkes med en vagthund, som går løs på området efter fyraften. Det, og at der altid er en vagt på byggepladsen, har en stor forebyggende virkning mod både tyveri og hærværk.

I takt med at de ansatte møder ind igen næste morgen, kan byggepladsvagten låse pladsen op igen – og kontrollere, at intet er gået upåagtet hen i løbet af natten.

Få øget sikkerheden med en byggepladsvagt

Med en fast byggepladsvagt fra HK Vagt & Security få du øget sikkerheden på din byggeplads, og reduceret de uforudsete udgifter til svind, hærværk og tyveri. Samt gjort det nemmere at nå de aftalte deadlines på byggeriet.

For et tyveri af værktøj eller maskiner kan sætte arbejdet i stå eller gøre det nødvendigt at ændre planerne for byggeriet. Særligt hvis tyvene har stjålet dyre specialmaskiner.

Det undgår du med en årvågen og erfaren byggepladsvagt fra os. Vi har over 30 års erfaring med vagtopgaver for både firmaer, butikker, byggepladser, festivaler, institutioner og meget, meget mere.

Vi dækker hele det Syd- og Sønderjyske område, og sætter en ære i at udføre vores arbejde på en både smilende, respektfuld og tillidsvækkende måde.

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller give os et ring. Så får du et uforpligtende tilbud på at være byggepladsvagt på din byggeplads.