Dørmand

Med en dørmand i døren bliver sikkerheden til dit arrangement eller din fest meget større. Dørmanden tager venligt og smilende imod dem, som skal ind, udstråler ro og myndighed, og kan træde til og genoprette roen, hvis der opstår en tilspidset situation uden at skabe en dårlig stemning. Vil du sikre de bedste rammer omkring dit arrangement, så bestil et uforpligtende tilbud på en dørmand i dag.

Det kan nemt udvikle sig uheldigt, hvis der kommer folk ind til et arrangement eller en fest, som ikke burde have adgang. Det forhindrer du med en dørmand i døren til at tage smilende imod dine gæster, og venligt og bestemt afvise dem, som ikke har adgang.

KONTAKT OS

Få en faguddannet dørmand

Vil du skabe de bedste rammer omkring dit arrangement, er det vigtigt, at du får en faguddannet dørmand med mange års erfaring til at stå i døren.

Det sikrer dig en dørmand, som er uddannet, og har erfaring med at håndtere alle tænkelige og utænkelige situationer ved arrangementer og fester, uden at det bliver hverken voldeligt, farligt eller skaber en dårlig stemning.

Samtidig er du sikker på, at du kun får lukket dem ind, som skal have adgang til dit arrangement. Samt at eventuelt problematiske elementer bliver spottet i tide, og venligt og uden dramatik bliver forment adgang.

Bevarer det gode stemning, selv om det spidser til

Samtidig kan dørmandens venlige og myndige fremtoning være med til at lægge en dæmper på gemytterne. Også når det bliver ud på de små timer, og stemningen måske bliver lidt mere løssluppen.

Spidser situationen til, kan dørmanden også gribe ind, og lægge en dæmper på eller bortvise urolige elementer blandt gæsterne, uden at det behøver gå ud over den gode stemning.

Endelig har du også en person til stede, som kan træde til med både førstehjælp, genoplivning og anden hjælp i akutte situationer, hvis de skulle opstå.

Tryghed hele vejen rundt

Så alt i alt får du mere tryghed, højere sikkerhed og en større garanti for et velafholdt arrangement, når du hyrer en dørmand til at tage imod og være omkring dine gæster.

Dørmanden kan også orientere gæsterne om eventuelle ”husregler” for arrangementet, samt fortælle dem hvor de finder garderobe, toilet og andre faciliteter.

Dørmænd til alle størrelser arrangementer

Har du brug for en eller flere dørmænd, som kan holde et vågent øje med gæsterne ved dit arrangement eller din fest, er det bare at kontakte os hos HK Vagt & Security.

Vi dækker hele det syd- og sønderjyske område, og kan levere det antal dørmænd, der er brug for, så alle indgange bliver overvåget og betjent, ligesom vi også kan stille med pladsvagter, som går rundt mellem og skaber tryghed blandt gæsterne.

Vi har klaret alt fra private fester over halballer og til sikkerheden ved festivaler. Så ingen opgave er for lille eller for stor.

Alle vores dørmænd har gennemgået en uddannelse, som sikrer, at de opfører sig venligt, respektfuldt og altid tackler selv mere voldsomme situationer med en ophøjet ro og myndighed. Det dæmper gemytterne, og sikrer, at alle får en god oplevelse ved dit arrangement.

Få et uforpligtende tilbud dørmænd til dit arrangement

Vil du have et uforpligtende tilbud på en eller flere dørmænd til dit næste arrangement, er det bare at udfylde kontaktformularen, eller give os et ring. Så kontakter vi dig for flere informationer om dit arrangement, og giver dig en pris på opgaven.