Alarmpatrulje

Når alarmen går, rykker vi ud, undersøger hvad alarmen skyldes, og kontakter politiet, skaber overblik over eventuelle skader og sikrer bygningen, hvis der er begået indbrud. Ved alle udrykninger udarbejdes alarmrapport, du kan bruge som dokumentation for, at vi har været på stedet. Så får du ikke ødelagt din nattesøvn, eller risikerer at stå ansigt til ansigt med en indbrudstyv. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Det er aldrig behageligt, når alarmen går. For hvad er der sket, hvad er der stjålet, og hvad kommer du som virksomheds- eller butiksejer ud til, når du modtager alarmen.

KONTAKT OS

Overlad det til et lokalt vagtselskab

Overlader du det til et lokalt vagtselskab som vores at køre alarmpatrulje, når alarmen går, varer der ikke længe, før vi er på adressen. For med en lokal, central placering i Højer, kan vi være hurtigt fremme overalt i den sydvestlige del af Sønderjylland.

Derfor er det ikke ualmindeligt, at vi kommer så hurtigt frem, at vi kan stresse tyvene, så de ikke når at få så meget med fra indbruddet, som de eller havde kunnet, hvis du ikke havde valgt et lokalt alarmselskab. Samtidig kan vi hurtigt få tilkaldt politiet, så de måske kan nå frem og pågribe tyvene.

Efterfølgende bliver vi på adressen, får overblik over skaderne, og får sikret bygningen, mens vi venter på politiet. Vi kan også aftale, at vi kontakter dig, når vi har overblik over situationen, så du kan være der selv, når politiet kommer.

Vi undersøger alle alarmkald grundigt

Kan vi ikke umiddelbart finde årsagen til alarmen, tilgår vi bygningen ved hjælp af den nøgle, som ligger i nøgleboksen. Herefter foretager vi en rundering, hvor vi undersøger alle døre, vinduer og lokaler for eventuelle skader eller tegn på indbrud.

Så behøver du ikke blive vækket midt om natten af en fejlalarm.

Få alarmrapport for hver enkelt alarmpatrulje

Ved alle alarmpatruljer udfærdiger vi en grundig rapport over, hvad vi har foretaget os på stedet. Så har du dokumentation for vores besøg, og kan få en nøjagtig opgørelse af, hvor, hvornår og hvad vagten har foretaget sig på alarmpatruljen.

Alarmrapporten kan fremsendes enten pr. mail, eller lægges på et aftalt sted, så du kan læse den næste morgen, når du møder op på adressen.

Bestil et uforpligtende tilbud på alarmpatrulje

Vil du gerne have et lokalt vagtselskab til at køre alarmpatrulje, når alarmen går i din butik eller virksomhed efter lukketid.

Så kontakt HK Vagt & Security ApS i dag. Vi er kendt som det smilende, høflige og seriøse vagtselskab, som altid er klar – også når der er brug for os med kort varsel.

Vi har mere end 30 års erfaring med vagtopgaver for både firmaer, butikker, byggepladser, festivaler, institutioner og meget, meget mere. Vi sætter en ære i at være hurtigt fremme, og tager også gerne en af vores vagthunde med på alarmpatrulje.

Så vil du have hurtig udrykning, og en alarmpatrulje som tager sig af sagen på en professionel, sikker og troværdig måde, skal du bare udfylde kontaktformularen her på siden eller give os et ring.