Hundevagt

En hundevagt skaber både større respekt og sikkerhed, uanset om hund og vagt patruljerer på en byggeplads, firmaets udearealer, ved din bolig eller til en festival eller et andet større udendørsarrangement. For hund og vagt tænker rationelt som et team, og er trænet til at samarbejde i alle tænkelige situationer og til at skabe ro og tryghed, hvor de kommer frem. Bestil et uforpligtende tilbud på en hundevagt i dag!

Hunden er menneskets og også vagtmandens bedste ven. Sammen er de et stærkt team, som arbejder godt sammen, og kan reagere hurtigt på både indtrængende på området og andre farer. Samtidig gør hundens meget bedre lugtesans og hørelse vagtteamet meget mere opmærksomt.

KONTAKT OS

Hundevagten – frygtet af tyve og hærværksmænd

Derfor er en hundevagt frygtet af både tyve og hærværksmænd. For ikke alene kan hunden hurtigt få løbet eventuelle indtrængere op. Den kan også meget nemt finde dem, selv om de har gemt sig så godt, så vagtmanden ikke kan opdage dem.

Så skal du have passet ekstra godt på dine værdier, skal du vælge en hundevagt til at afpatruljere de områder og bygninger, der skal holdes under opsyn.

Et stærkt, sammentømret team

Alle vores hundevagter er et stærkt, sammentømret team med en passioneret vagtmand, der går op i sin hunds opførsel og reaktion, og som har total kontrol over hunden. Tilsammen er de et godt makkerpar, som kender hinanden, og forstår at arbejde sammen. Også i tilspidsede situationer.

Med kommandoer og håndtegn kan vagten styre hunden, så den f.eks. kan afspærre vejen for eventuelle mistænkelige personer. Eller løbe dem op og standse dem, hvis de skulle få held til at forsøge at flygte. Alt sammen uden at nogen kommer alvorligt til skade.

Hund og vagt er oftest sammen i alle døgnets timer. Det sikrer, at hunden er socialiseret, vant til at omgås mennesker, og vant til deres reaktioner.

Hundevagt døgnet rundet

Hundevagten er den perfekte løsning, hvis du har brug for at få overvåget og afpatruljeret et større areal efter lukketid. F.eks. en byggeplads eller et stort udendørs lagerområde eller andet udenomsareal ved din virksomhed.

Men hundevagten kan også skabe ekstra tryghed, ro og orden i døgnets lyse timer. F.eks. ved større arrangementer, festivaler, byfester eller andre udendørsaktiviteter, hvor mange mennesker er forsamlede.

Her vil den blotte tilstedeværelse af en hundevagt, får lommetyve og andre skumle typer til at tænke sig om en ekstra gang, inden de forsøger at slå til.

Få et uforpligtende tilbud på en hundevagt

Hos HK Vagt & Security er vi stolte af vores dygtige hundevagter, der altid forstår at tænke og handle rationelt i alle slags situationer.

Vi stiller op, og rykker ud året rundt i alt slags vejr – uden undtagelser.

Så har du brug for en mødestabil, erfaren og årvågen hundevagt til at bevogte dine arealer, bygninger eller andre områder i det syd- og sønderjyske område, er det bare at kontakte os med det samme.

Udfyld kontaktformularen herunder, eller giv os et ring. Så giver vi dig et helt gratis og aldeles uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få en hundevagt til netop din form for vagtopgave.