Vagtformer

Hos HK Vagt & Security tilbyder vi en bred vifte af vagtformer til både firmaer, butikker, institutioner og organisationer – samt private. Uanset hvem, der bestiller vagtydelser hos os, tilgår vi opgaven med sammen respekt, grundighed og indstilling. Vi sætter en ære i altid at optræde venlige, smilende og respektfulde, samtidig med at vi beskytter vores kunders ejendele og forhindrer uheldige situationer i at udvikle sig til noget værre. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på den vagtform, du har brug for!

HK Vagt & Security kan løse et utal af forskellige vagtopgaver. Vi har kunder over hele det Syd- og Sønderjyske område, og har løst opgaver lige fra at være dørmænd til en privat fest eller et bryllup og til at stå for sikkerheden ved nogen af landsdelens store festivaler og byfester.

Så uanset hvilken form for vagt, du har brug for, kan vi stille op og klare opgaven for dig.

KONTAKT OS

Disse vagtformer tilbyder vi

Som sagt kan vi klare alle former for vagtopgaver. Typisk løser vi disse vagtformer for vores kunder:

  • Alarmpatrulje – Alarmpatruljen rykker ud, når alarmen går i dit firma, din butik eller et andet sikret område. Som lokalt vagtselskab kan vi være hurtigt fremme. Oftest så hurtigt, at vi kan nå at stresse tyven, så indbruddet opgives. Samtidig kan vi afsikre bygningen og tilkalde politiet, hvis tyven er nået at smutte, inden vi kommer frem.
  • Byggepladsvagt – Byggepladsvagten er til stede døgnet igennem, så din byggeplads er effektivt sikret om natten, og håndværkere, leverandører og besøgende bliver taget venligt imod om dagen. Byggepladsvagten kan således både forhindre indbrud og hærværk, og reducere svind ved stikprøvekontrol, samt være din repræsentant i hverdagen.
  • Dørmand – Dørmanden eller eventvagten sørger for, at kun dem som må komme ind, rent faktisk får adgang. Samt afviser uvedkommende og eventuelt urolige gemyttet venligt og bestemt ved døren. Dørmanden eller eventvagten kan også gribe ind med rettidig omhu, så anspændte situationer ikke udvikler sig til noget mere alvorligt.
  • Fastvagt – Fastvagten er dit årvågne øje, som opretholder sikkerheden og reducerer risikoen for indbrud og hærværk efter lukketid i din virksomhed, din butik, din byggeplads eller lignende. Samtidig kan fastvagten gribe ind, hvis der opstår problemer med f.eks. maskiner og kritisk inventar, så skader mindskes eller forhindres.
  • Hundevagt – En hundevagt er frygtet blandt både tyve og hærværksmænd, fordi hunden hurtig kan løbe folk op, samt snuse sig frem til personer, som har gemt sig for vagten. Hundevagten er også med til at øge sikkerheden og udstråle autoritet ved f.eks. festivaler, byfester og andre steder, hvor mange mennesker er forsamlede.
  • Psykiatrivagt – Psykiatrivagten kan øge sikkerheden for både patienter, indlagte, beboere og ansatte på bosteder, klinikker, hospitaler og lignende. Alle vores psykiatrivagter har gennemgået et særligt kursus i neopædagogik, så de er klædt på til at håndtere alt lige fra udviklingshæmmede over demente og til psykisk syge på en korrekt og respektfuld måde.
  • Rundering – Rundering er den klassiske vagtform, hvor vagten kommer forbi en eller flere gange hver nat, og går en runde i din virksomhed, i din butik eller på din byggeplads for at sikre, at alt er som det skal være. Alle runderinger tilrettelægges, så det ikke er til at gennemskue, hvornår vi kommer. Vi kan også lave rundering med hund.
  • Servicevagt – En servicevagt er som navnet antyder, en vagt som – udover at passe på og holde øje – også kan servicere dine kunder eller besøgende. Vores servicevagter optræder altid smilende, venlige og imødekommende, samtidig med at de kan udstråle autoritet og aktivt gå ind og forhindre, at kritiske situationer udvikler sig uheldigt.

Få et uforpligtende tilbud på din vagtopgave

Så uanset om du skal bruge en butiksvagt, en dørmand eller en vagt til rundering hver nat i din virksomhed, kan vi løse opgaven hos HK Vagt & Security.

Vi rykker ud og stiller op til alle former for vagtopgaver overalt i det syd- og sønderjyske område. Bare udfyld kontaktformularen herunder, eller giv os et ring på 22 22 55 87. Så kan vi tage en snak om den vagtform, du har brug for, og give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.