Fastvagt

Med en fastvagt kan du øge sikkerheden døgnet rundt i din virksomhed, din forretning eller på din byggeplads. Fastvagten reducerer både risikoen for tyveri, svind og hærværk, og kan sikre, at der altid er styr på, hvem der kommer ind, og at der ikke tages noget med ud, som ikke må komme det. Få et uforpligtende tilbud på en fastvagt i dag!

En fastvagt kan holde øje med både personer, ting, bygninger og maskiner både i og uden for normal åbningstid. Samt kontrollere adgangen til området på en venlig, imødekommende og respektfuld måde. Og holde uvedkommende ude.

KONTAKT OS

En venlig fastvagt øger trygheden

En fastvagt kan både være til stede hele døgnet, eller komme uanmeldt med jævne mellemrum hen over dagen eller natten. Derved slipper du for selv at skulle afpatruljere din virksomhed, byggeplads, forretning eller bolig.

Fastvagten kan også være fast til stede hele tiden i løbet af dagen for at kontrollere og overvåge adgangen, og komme jævnligt efter lukketid, så det aldrig er til at regne ud, hvornår der er en vagt til stede. Eller omvendt.

Uanset vagtformen og tilstedeværelsen øger en fastvagt trygheden, og sikrer dig mod uforudsete udgifter i forbindelse med f.eks. tyveri, svind og hærværk. Samtidig kan fastvagten kontrollere, at det kun er dem, som skal have adgang, der kommer ind. Og at de ikke tager noget med sig, når de går, som de ikke må.

Fastvagten kan også stå for aflåsning af virksomhed, forretning eller byggeplads ved lukketid, og sørge for, at der er låst op igen, når medarbejderne møder ind, eller der åbnes igen næste morgen.

Det venlige ansigt, som tager imod om dagen

Samtidig kan fastvagten agere som din repræsentant i hverdagen, der tager imod de besøgende, når de kommer. Og følger op på, at alle forlader området igen, inden det låses af.

Al kontakt til dine besøgende foregår i en venlig og professionel tone. Det sikrer alle den bedste oplevelse med både vagten og din virksomhed, butik eller byggeplads.

Årvågen overvågning om natten

Efter lukketid kan fastvagten rundere området med jævne mellemrum, samt holde øje med hvem der nærmer sig, eller forsøger at få adgang til området.

Tilstedeværelsen af en fastvagt har en yderst præventiv virkning på både indbrudstyve og hærværksmagere, fordi der er en meget større risiko for at blive opdaget.

Samtidig kan fastvagten hurtigt tilkalde politiet, hvis der skulle blive brug for det. Det reducerer mulighederne for at slippe væk, og øger politiets chancer for at pågribe eventuelt mistænkelige personer.

Få en større sikkerhed med en fastvagt

Med en fastvagt fra HK Vagt & Security får du en meget større sikkerhed på de tidspunkter af døgnet, hvor du har behov for det.

Samtidig får du et vagtpersonel, som opfører sig venligt og imødekommende, og optræder respektfuldt i alle tænkelige situationer. Det reducerer risikoen for, at du kommer ud i en mediestorm, eller får klager fra medarbejdere, besøgende og andre, som kommer i kontakt med fastvagten.

Vi dækker hele det Syd- og Sønderjyske område, og sætter en ære i at øge sikkerheden og repræsentere dig på den bedst tænkelige måde i hverdagen.

Så udfyld kontaktformularen herunder, eller giv os et ring! Så modtager du et uforpligtende tilbud på din fastvagt-opgave.